Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-27@16:42:57 GMT

الهام هاشمی: من فقط امکانات می‌خواستم، نه حقوق

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۱۵۷۹۱

الهام هاشمی: من فقط امکانات می‌خواستم، نه حقوق

در روزهای اخیر اخباری در خصوص تمدید قرارداد الهام هاشمی، سرمربی تیم تفنگ کشورمان با فدراسیون تیراندازی و همچنین شرایط ادامه همکاری وی مطرح شد.

مسئولان ورزش به این موضوع ورود کردند و ژاله فرامرزیان، معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان نیز جلساتی را با هاشمی برگزار کرد. در همین راستا نشستی با حضور الهام هاشمی در کمیته ملی المپیک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالحی امیری، رئیس کمیته ملی المپیک، نصرالله سجادی، سرپرست کاروان ایران در المپیک توکیو و طاهره طاهریان، نایب رئیس کمیته ملی المپیک این موضوع را پیگیری کردند اما با این وجود  ادامه حضور وی در تیم ملی همچنان نامشخص است.

در این مدت خبرنگار ورزشی با هاشمی تماس گرفت تا در مورد مسائلی که به احتمال جدایی این سرمربی موفق دامن زده است، صحبت کند. پس از پیگیری‌ها، الهام هاشمی امروز دلنوشته‌ای منتشر کرد:

«صحبت‌های دیروز ریاست محترم فدراسیون پس از مسابقات آنلاین رشته تپانچه به خوبی پرده از یکی از مشکلات بزرگ من که عدم درک فنی لازم در فدراسیون است، برداشت که جا دارد از ایشان تشکر کنم. چند ماه پیش برای ایشان و همکارانشان توضیح داده بودم که قطر حلقه 10 در رشته تفنگ خفیف تنها 10.4 میلیمتر است که از فاصله 50 متری شلیک می‌شود در حالی که قطر حلقه 10 مرحله سرعت تپانچۀ 25 متر 100 و برای مرحله دقت، 50 میلیمتر است که از فاصله 25 متری شلیک می‌شود.

خواهش کرده بودم به تفاوت فاحش این دو رشته توجه کنند تا متوجه شوند چرا برای رشته تفنگ به فشنگ با کیفیت و تست شده نیاز داریم. همینطور قطر حلقه 10 در رشته تپانچه بادی 11.5 میلیمتر است که اصابت ساچمه به آن 10.0 حساب می‌شود که حداکثر امتیاز در تپانچه است اما در تفنگ بادی قطر حلقه 10 تنها نیم میلیمتر است که اصابت ساچمه به آن 10.0 محسوب می‌شود. به ایشان گفته بودم حداکثر امتیاز در تفنگ بادی 10.9 است و قطعا برای تمرین حضور در "المپیک" به ساچمه و فشنگ خوب نیاز داریم تا بتوانیم متوجه مشکلات تکنیکی‌مان شویم.

 قطعا این توضیحات به معنای مقایسه تفنگ و تپانچه از نظر درجه سختی نیست چرا که هر رشته ویژگی‌های خاص خودش را دارد و قهرمانان بزرگ تپانچه نیز مسایل خودشان را دارند. تنها قصد من مقایسه این دو رشته از نظر دقت مهمات مورد نیاز این دو رشته است. یکی از دلایلی که عزیزان رشته تپانچه می‌توانند با امکانات موجود "با آرامش" (طبق فرمایش ریاست محترم فدراسیون) به تمریناتشان ادامه دهند همین است که مهمات و امکانات موجود، کفاف تمرینات با کیفیت این عزیزان را می‌دهد. متاسفانه هیچ‌کس در فدراسیون ما نمی‌تواند درک کند که در تفنگ داستان کاملا متفاوت است.

 تجهیزات مورد نیاز در رشته تفنگ نیز خود داستان مفصلی دارد. رشته سه وضعیت ما در واقع خود به سه سلاح نیاز دارد به این معنی که برای هر وضعیت همه قطعات سلاح باید تعویض شوند. لباس و بقیه ملزومات جای خود دارد؛ در حالی که تپانچه داستان کاملا متفاوتی دارد.

در تمرینات تیم ملی تپانچه تنها دو نفر المپین این رشته حضور دارند که فقط یک نفر از آنها برای تمرین تپانچه 25 متر نیاز به فشنگ دارد در حالی که در رشته تفنگ، 10 تیرانداز تمرین می‌کنند که 9 نفر آنها رشته سه وضعیت را هم تمرین می‌کنند (البته با روزی 30-20 فشنگ). حتی اگر تنها المپین‌های تفنگ را در نظر بگیریم هر 4 نفر المپیکی ما به فشنگ کاملا دقیق و باکیفیت طبق توضیحاتی که داده شد، نیاز دارند و برای وضعیت‌های درازکش و به زانو هر روز باید همه محیط را خودشان ضدعفونی کنند تا بتوانند در وضعیت‌های مختلف تمرین کنند. مسائل بسیار زیاد است.

همچنین ریاست محترم فدراسیون دیروز قول خرید سلاح به قهرمانان المپیکی تپانچه را دادند.  المپیک قرار بود امسال برگزار شود! خوشبختانه من سال گذشته با مذاکراتی که با کارخانجات سلاح داشتم برای همه المپیکی‌هایمان تفنگ بادی آخرین مدل را از یکی از کارخانه‌ها به صورت رایگان و از دیگری نیم بها خریداری کرده بودم که البته همان نصف بها هم توسط خود ورزشکاران پرداخت شد. بماند که لباس و خیلی از امکانات دیگرشان را هم شخصا خریداری کرده‌اند.  

دیدگاه ریاست محترم فدراسیون نیاز به تعمق ویژه‌ای دارد که چه زمانی این قول را تنها به تپانچه‌ای‌ها می‌دهند و ورزشکاران این رشته را در دفترشان ملاقات می‌کنند و به آنها پاداش می‌دهند در حالی که چند هفته پیش از ملاقات قهرمانان تفنگ سرباز زدند!

من صحبت‌های بسیار زیادی دارم که با تشکر ویژه از مسئولان رده بالای ورزش کشور که برای این کار وقت گذاشتند به آنها اشاراتی داشته‌ام، به این امید که برای عدم تمدید قراردادم به من حق بدهند.

زمانی که از درآمد چند هزار دلاری و خیلی از مزایای دیگر صرف‌نظر می‌کنی به این امید که در این شرایط سخت در کنار قهرمانان کشور خودت باشی و بعد به خاطر درخواست بدیهیاتِ امکان تمرینِ با کیفیت برای ورزشکاران المپیکی، شخص اول فدراسیون که چند ماه پیش به خاطر موفقیت‌های بدست آمده توسط قهرمانان تفنگی گریه می‌کرد حالا موفقیت‌های آنها را زیر سوال می ‌برد و یا در حالی که من مطلقا صحبتی از دستمزدم نداشته‌ام، حقوق یازده تومانی من را بسیار بالاتر از بقیه سرمربیان رشته‌های دیگر معرفی می‌کند‌. متاسفم برای ورزش کشوری که در آن حقوق 10 تومان خط فقر است، سرمربیان تیم‌های ملی آن زیر خط فقر زندگی می‌کنند (طبق فرمایش ریاست محترم فدراسیون تیراندازی) که فراموش کرده‌اند در مورد مربی درجه A جهان که حقوقش به دلار بوده قضاوت می‌کنند و می‌دانند تنها خواسته‌ام اقدام جدی‌تر و به موقع برای تامین امکانات و بهبود وضعیت ورزشکاران بوده و نه حقوق خودم!

فشنگی که از اردیبهشت تا مرداد که بحث تمدید قرارداد من پیش آمد حتی برای مجوز ورودش هم اقدام لازم انجام نشد یا خرید ساچمه که بالاخره چند هفته پیش عملی شد و خیلی مسائل دیگر که در صورت حضور افراد با دید فنی لازم در فدراسیون می‌توانست به موقع انجام شود تا کار رشته تفنگ را که قرار است برای حضور موفق در "المپیک" آماده شود به اینجا نکشاند....»

منبع: فرارو

کلیدواژه: پرسپولیس فینال لیگ قهرمان آسیا الهام هاشمی ریاست محترم فدراسیون الهام هاشمی قطر حلقه 10 رشته تفنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۵۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیومرث هاشمی: نظارت بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما؛ کیومرث هاشمی پس از نشست مشترکی که با روسای کمیسیون ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی داشت، اظهار کرد: در دنیای ورزش، ورزشکاران قلب جامعه قهرمانی آن کشور هستند و اگر آن قلب از کار بیافتد، مدیریت معنایی ندارد. ما سلسله نشست‌هایی در بخش‌های مختلف ورزش کشور داریم برگزار می‌کنیم و این دومین جلسه با نمایندگان قهرمانان و روسای کمیسیون فدراسیون‌های ورزشی بود. هدف اصلی این بود که دغدغه‌ها و نگرانی‌ها مطرح شود.

هاشمی ادامه داد: ورزشکاران در نشست‌هایی که با رئیس جمهور و مقام معظم رهبری داشتند، مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند و ما هم در این راستا و باتوجه به تاکید رئیس جمهور، جلسات خود را بیشتر کردیم تا دغدغه‌ها مطرح شود. این افراد نمایندگان قهرمانان هستند و آنها مشکلات خود را مطرح کردند و خودمان هم نسبت به برخی از آنها آگاه هستیم و تلاش می‌کنیم که شرایطی فراهم کنیم که قهرمانان با بهترین شرایط ممکن، در رقابت‌های بین‌المللی مقام کسب کنند و این نشست‌ها به ارتباط نزدیک مدیران با قهرمانان کمک کند و این ارتباطات می‌تواند مشکلات را برطرف کند.

وزیر ورزش و جوانان افزود: اقدامات خوبی برای تسهیلات ورزشکاران انجام شده است و در جلسه مطرح شد، اما کافی نیست و باید توجه بیشتری داشته باشیم. قرار شد این نشست‌ها فصلی برگزار شود و مسئولیت جمع‌بندی آن نیز بر عهده کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک است تا یک چارچوبی مشخص شود و فدراسیون‌ها هم توجه لازم را به ورزشکاران داشته باشند. در هر فدراسیون ۶ ورزشکار نماینده ورزشکاران هستند و این ارتباطات نزدیک می‌تواند به توسعه ورزش قهرمانی کمک کند.

وزیر ورزش و جوانان درباره نقش نظارتی این وزارت‌خانه در امور باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: طبق قانون اهداف و وظایف وزارت ورزش و جوانان که مصوب مجلس است، ما باید نقش سیاست‌گذاری و نظارت را پیش ببریم. الان ۳۴ هزار باشگاه در سراسر کشور داریم و مدیریت ورزش کشور باید امور لازم را پیش ببرد. نظارت جزو وظایف ذاتی ما است و منظور ما از نظارت، در چارچوب کلان آن است و دخالتی در امور اجرایی نداریم و این وظیفه سهام‌داران و صاحبان باشگاه است. در راستای خصوصی‌سازی، سرخابی‌ها باید بدهی‌های خود را پرداخت کند و برای بهتر اجرا کردن آن، باید نظارت‌های لازم صورت بگیرد.

هاشمی در پایان گفت: یکی از کار‌های نظارتی ما در این زمینه بحث قانون فیرپلی مالی است. این قانون در مجلس تصویب شده است و آئین‌نامه‌اش را فدراسیون فوتبال باید در مجمع تصویب کند و نظارت روی اجرای این قانون بر عهده مجموعه ورزش کشور است و نماینده آن، فدراسیون مربوطه است. این نظارت‌ها در مورد همه باشگاه‌های کشور صورت می‌گیرد و سرخابی‌ها طرفداران بیشتری دارند و امیدوارم این واگذاری و خرید سهام این باشگاه‌ها مبارک سهام‌داران باشد و سهام‌داران دقت کافی و دغدغه لازم را داشته باشند. این دو باشگاه، مردمی هستند و ما کنار مردم هستیم و می‌توانیم زبان مردم برای همه باشگاه‌ها باشیم.

دیگر خبرها

  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • جام جهانی پاراتیراندازی | تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد
  • کیومرث هاشمی: نظارت بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت
  • هاشمی: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌های ورزشی در نظر گرفته‌ایم
  • خبر خوش وزیر ورزش درباره سربازی ورزشکاران
  • کیومرث هاشمی: معافیت‌هایی برای نفر سوم جهان و دوم و سوم آسیا در راهند
  • هاشمی: ۵٠٠ میلیارد برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم/ تشکر رهبری از ورزشکران بی سابقه بود
  • هاشمی: نیم همت برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها درنظر گرفتیم
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تیراندازی تفنگ و تپانچه بادی نیرو‌های مسلح در کرمان